Изработка на Надгробни паметници

Изработка на мозаечни рамки за оформяне на гроб с мраморни надгробни паметници. Избирате надгробни паметници от мрамор по форма и размер.

Изработка на надгробни паметници от галерия.Каталог с цени на изработваните от нас паметници от мрамор.

Изработка на надгробни паметници.Поръчка на мраморни паметници цени София.

Изработката на надгробните паметници е специфичен занаят. Трудно се обработва камък.Мрамора е по мек камък от гранита но въпреки това има своите специфики за обработка. Ние оформяме гробове в София с изработени от мрамор надгробни паметници.Бихме казали че този вид камък се приема изключително добре от нашите клиенти. Цвета му е много хубав и подходящ за изработка на надгробни плочи и паметници. След изписване имената върху паметника придобива приятен вид.Когато вече камъка е обработен и му е дадена форма изчезва студенината за която всеки камък напомня. .

Препоръчано от www.pametnic.com

КУПЕТЕ ПАМЕТНИК ОТ МРАМОР. С това си решение да поръчате изработка на надгробни паметници от мрамор вие имате възможността да осигурите работа на няколко български семейства. Тази ваша покупка е важна за изхранването на Българите занимаващи се с този занаят. Само така те ще предпочетат да останат в своята родина защото ще могат да се грижат за себе си и своите семействата .Мрамора се добива в България в района на гр.Сандански. - Благодрим ви че избрахте Българското.